Të rinjtë tentuan të zhvillonin atje një tubim të palejuar në mbështetje të blogerit dhe liderit të papajtueshëm të opozitës ruse, i cili u dënua me 5 vjet heqje lirie për vjedhje.

Policët u kërkuan gazetarëve që mbërritën në vendngjarje të largohen nga sheshi për shkak të rikonstruksionit të tij.