Në mesin e këtyre vendeve janë Kina, Irani, Arabia Saudite dhe Izraeli. Kostoja e transaksioneve arrin në më shumë se 18 miliardë dollarë.

Anëtarët e komitetit parlamentar kërkojnë garanci nga Qeveria britanike, duke këmbëngulur se armatimet e eksportuara nuk mund të përdoren kurrsesi për represion të brendshëm në këto vende.