Kjo ishte deklarata e Kryetarit të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së Vuk Jeremiç për gazetarët.

Ai apeloi gjithashtu për thirrjen sa më të shpejtë të konferencës mbi Sirinë. "Është i nevojshëm një proces që do të çojë në krijimin e Sirisë demokratike, stabile dhe paqësore brenda kufijve të saj të tanishëm. Nëse situata do të përkeqësohet, kjo do të jetë një goditje e rrezikshme madje dhe për vetë rendin ligjor ndërkombëtar", - deklaroi Vuk Jeremiç.