"Dje gjatë natës ushtarët vunë re lëvizje të dyshimta mbi pozicionet e papërdorura të Forcave të Mbrojtjes së Izraelit (Israel Defence Forces, IDF) në jug të Lartësive të Golanit. U hap zjarr me armë mbi patrullën e ushtrisë dhe ushtarët iu kundërpërgjigjën po me zjarr", - deklaroi zëdhënësja e Ushtrisë izraelite. Pas shkëmbimit të zjarrit të panjohurit u larguan nga pika e kontrollit kufitar.

Asnjë nga ushtarët izraelitë nuk u plagos gjatë këtij incidenti.