Ndeshjet e hokejit do të zhvillohen nga 26 gushti deri në 1 shtator të vitit 2013. Në to do të marrin pjesë ekipet kombëtare të Rusisë, Kanadasë, Republikës Çeke dhe Norvegjisë.

Turneu do të lejojë organizatorët të testojnë Arenën e Akullt olimpike "Shajba" (russ. “Шайба”) - objektin sportiv të pajisur për sportistët paralimpikë.