Një ditë para kësaj Vladimir Putin do të vizitojë poligonin "Uspenskoje" (russ. “Успенское”), ku do të vëzhgojë ecurinë e manovrave ushtarake.

Galeria fotografike

Në këto manovra janë përfshirë forcat ushtarako-detare, forcat e aviacionit strategjik, trupat e mbrojtjes antiraket, njësitë e motorizuara dhe ato të blinduara.