Për këtë deklaroi Kryeministri Dimitri Medvediev pas bisedimeve me Kryeministrin e Ukrainës Nikollai Azarov në Soçi.

Sipas fjalëve të tij, palët diskutuan çështjen e pjesëmarrjes së Ukrainës në Bashkimin Doganor të Rusisë, Bjellorusisë dhe Kazakistanit.

Medvediev shprehu shqetësim në lidhje me rënien e qarkullimit tregtar mes dy vendeve.