Një prej demave u shkëput nga kopeja dhe filloi "gjuetinë" ndaj guximtarëve pjesëmarrës në vrapim, duke i rrëzuar ata në tokë, duke i shkelur me thundra dhe duke i ngritur me brirë në ajër. Një nga të plagosurit, i cili mori një plagë depërtuese në bark, tani është në gjendje të rëndë.