Shpejtësia e avancimit të tajfunit është rreth 20-25 km/h. Shpejtësia e erës që shoqëron stuhinë nuk është më e madhe se 30 m/s, por së shpejti mund të rritet deri në 50 m/s.

Sipas parashikimeve të sinoptikëve, tajfuni do të mbërrijë në ishujt e Miyako dhe Ishigaki të prefekturës jugore japoneze Okinawa dhe do të vazhdojë të lëvizë në drejtim të ishullit të Tajvanit.