Viktima apo të lënduar të tjerë nuk ka, njoftoi sot një përfaqësues i policisë.

"Një person i panjohur hyri në një auditor gjatë provimit dhe filloi të ofendojë studentët. Më pas në çantën e tij të shpinës papritmas detonoi një pajisje shpërthyese artizanale", - njoftuan në polici. Organet e zbatimit të ligjit po përcaktojnë identitetin e autorit të krimit dhe motivet e tij.