Në përgjigje të një morie pyetjesh pa mbarim Zëdhënësi i Ministrisë ruse të Punëve të Jashtme, Aleksandër Llukasheviç, u propozoi gazetarëve t’u kushtojnë vëmendje deklaratave të Presidentit rus Vladimir Putin në lidhje me këtë çështje dhe komenteve të Sekretarit të tij për shtyp, Dimitri Peskov.

"Ne nuk kemi më asnjë koment për të bërë përkatësisht çështjes Snowden", - theksoi ai.