Sipas fjalëve të tij, tashmë janë mbledhur 180.000 firma. "Ne nuk jemi të kënaqur me atë çka po ndodh në vend, sidomos me cënimin e lirisë dhe vështirësitë social-ekonomike", - pati deklaruar më parë Bennur.