Helikopteri u rrëzua gjatë kohës së zhvillimit të një parade ushtarake. Një nënkolonel dhe një lejtnant humbën jetën në vendngjarje. Një tjetër anëtar i ekuipazhit, me gradë lejtnant, u plagos rëndë.

Helikopteri i rrëzuar "Mi-35" kohët e fundit i ishte nënshtruar një kontrolli të imtësishëm teknik.