"Vëllazëria Myslimane është pjesë e popullit egjiptian dhe është ftuar të marrë pjesë në ndërtimin e të ardhmes së atdheut. Nëse ata i përgjigjen kësaj thirrjeje - janë të mirëpritur", - thuhet në deklaratën e Mansur.