Hetuesit zbuluan se Ingrid Lederhaas Okun i rishiti 164 aksesore bizhuterie një lideri ndërkombëtar për një sasi parash që tejkalon shumën 1.3 milionë $. Ajo akuzohet për mashtrim nëpërmjet përdorimit të mjeteve elektronike të komunikimit dhe transportimit të pasurisë së vjedhur.

Nëse provohet fajësia e ish-Zv. Presidentes së Tiffany, ajo mund të përballet me një dënim prej 20 vitesh burgim.