Sipas të dhënave të fundit, janë vrarë katër roje dhe dy qytetarë civilë.

Kreu i policisë së qytetit tregoi se u hodh në erë një kamion i mbushur me municione. Më pas dy terroristë shkëmbyen zjarr me armë me ruajtësit e rendit.

Në mes të qershorit në Afganistan përfundoi procesi i transferimit të kontrollit mbi sigurinë e vendit nga trupat e NATO-s tek forcat e armatosura të Afganistanit.