"Asnjë shtet sot nuk mund t’i shkaktojë dëm pa u ndëshkuar mbrojtjes ruse dhe aq më tepër të shkatërrojë me një goditje të vetme deri në 90% të forcave tona strategjike bërthamore", - deklaroi Anatoli Antonov.