×
Lindja e Mesme, 23 mars 2011
Situata në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën e Veriut u destabilizua nën ndikimin e teknologjive informatuive, deklaroi në Bishkek Zëvendës ministri i punëve të jashtme të Rusisë Grigori Karasin.
Biniamin Netanjahu fillon vizitën e vet në Moskë, gjatë së cilës ai do të takohet me Presidentin e Rusisë Dimitri Medvediev. Shërbimi i shtypit i Kremlinit njoftoi, se negociatat do të zhvillohen më 24 mars.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31