×
Lindja e Mesme, 10 mars 2011
Rusia dhe Afganistani shprehin preokupim serioz në lidhje me situatën e krijuar në Libi dhe Lindjen e Mesme.
Mbledhja e “kuartetit” të ndërmjetësve ndërkombëtarë për rregullimin e konfliktit në Lindjen e Mesme (në të hyjnë SHBA, Federata Ruse, BE dhe OKB-ja), e cila ishte planifikuar të mbahej në mars u shty për në muajin prill.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31