×
Lindja e Mesme, Janar 2011
Presidenti i Federatës Ruse mbeti i kënaqur nga rezultatet e vizitave të veta në Autonominë Palestineze dhe Jordani. “Të dy shtetet janë partnerët tanë në Lindjen e  Mesme, - theksoi Dimitri Medvediev në konferencën e mbajtur për shtyp.
Dimitri Medvediev zhvillon negociata me Mbretin e Jordanisë Abdalla i II-të, gjatë të cilave ai deklaroi, se Rusia si bashkësponsore e procesit në Lindjen e Mesme për vazhdimin e përpjekjeve në arritjen e paqes në këtë rajon.
Dimitri Medvediev filloi vizitën e vet në Jordani. Në Amman ai do të zhvilloj
Rregullimi i konfliktit në Lindjen e Mesme mund të avancohet pavarësisht nga gjithë vështirësitë ekzistuese. Për këtë deklaroi Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev pas negociatave të zhvilluara me Kreun e Autonomisë Palestineze Mahmoud Abbas.
Rusia është e interesuar për zgjidhjen sa më të shpejtë të konfliktit në Lindjen e Mesme dhe do të ngulë këmbë për rifillimin e negociatave palestinezo-izraelite.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev filloi vizitën e vet në Lindjen e Mesme, në kuadrin e së cilës ai do të vizitojë Autonominë Kombëtare Palestineze dhe Jordaninë. Sot Presidenti rus do të zhvillojë negociata me Kreun e Autonomisë Palestineze Mahmoud Abbas.
Dimitri Medvedievin po e presin në Lindjen e Mesme. Aeroplani i Presidentit u ul në Aman dhe nga kryeqyteti i Jordanisë Kryetari i shtetit rus do të niset më pas për në Autonominë palestineze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31