×
Ekonomia 8 mars 2013
Franca do të reduktojë deficitin buxhetor pa ndërmarrjen e masave shtrënguese ekonomike, deklaroi
Irlandës dhe Portugalisë mund t’u ofrohen lehtësime shtesë për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
5
6
9
10
16
17
23
24
30
31