×
Ekonomia 17 janar 2013
Më shumë nga kriza në Europë vuajnë markat e makinave luksoze dhe prodhuesit zviceranë të orave.
Kompania ruse "Gazprom" dhe ajo kroate "Plinacro" nënshkruan në Zagreb planin e realizimit të projektit "South Stream".
Rusia ka arritur suksese të caktuara në përmirësimin e klimës së saj të investimeve dhe mund të arrijë edhe më shumë në qoftë se do të realizohet politikat koherente.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
4
5
6
12
13
19
20
25
26
27