×
Ekonomia 2 janar 2013
Shitjet e makinave të reja në Francë ranë deri në 1.9 milion automjete - shifra më e ulët që nga viti 1997. Këtë rezultat të vitit të kaluar e bëri publik sot Unioni i Prodhuesve të Automobilave i Francës (SHPAF).
Në fund të vitit 2012 numri i shtetasve, të cilët kanë një
"Çmimi i një fuçie nafte i përzierjes etalon “Brent” gjatë
2013 mund të bëhet edhe një tjetër vit i mundësive të pashfrytëzuara dhe lojërave të humbura. Mosmarrëveshjet e debatet e specialistëve në lidhje me të ardhmen e ekonomisë botërore dhe diskutimi i kësaj çështjeje prej politikanëve vërtiten rreth një problemi të vetëm: në çfarë të kursehet? Viti 2012 tregoi se autoritetet janë të gatshme të kursejnë mjetet financiare në kurriz të interesave të popullsisë.
Hong Kongu u njoh si tregu me qiratë më të larta për pasuritë e patundshme komerciale, thuhet në studimin e kompanisë konsulente ndërkombëtare në fushën e pasurive të palujtshme “CBRE Group, Inc” (CBRE).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
4
5
6
12
13
19
20
25
26
27