×
Ekonomia 16 nëntor 2012
Çështja e heqjes së amendamentit të tregtisë së kufizuar në marrëdhëniet me Rusinë u përshi në rendin e ditës së mbledhjes së sotme plenare.
Komitetit buxhetor iu desh të shtyjë votimin për miratimin e fondit evropian të globalizimit
Rusia përfundoi procesin e bashkërendimit të projektit të ndërtimit të tubacionit të gazit "South Stream" (“Rryma Jugore”) me të gjithë pjesëmarrësit e tij. Vendi i fundit që nënshkroi protokollin për vendimin e investimeve në lidhje me gazsjellësin u bë Bullgaria. Marrëveshja përkatëse u nënshkrua në Sofje nga Holldingu bullgar i energjisë dhe koncerni rus “Gazprom”.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
10
11
17
18
24
25