×
Ekonomia 7 nëntor 2012
Korporata amerikane e naftës dhe gazit ExxonMobil informoi Bagdadin mbi dëshirën e vet
Në Britaninë e Madhe disa kompani të sigurimeve filluan të përgatisin programet e pensioneve me marrjen parasysh të faktit se klienti mund të jetojnë deri në moshën 120-125 vjet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
10
11
17
18
24
25