×
Ekonomia 12 shtator 2012
Mekanizmi i vetëm i mbikëqyrës do të fillojë punën më 1 janar 2013. Për këtë flitet në projektin e sistemit të ri mbikombëtar të mbikëqyrjes bankare të publikuar sot nga Komisioni Evropian.
Fondi i zhvillimit të mjeteve aktive i Greqisë përcaktoi 40 ishuj të pabanuar, t
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë miratoi pjesëmarrjen e vendit në Mekanizmin e Stabilizimit Evropian (MSE), me kusht që "përgjegjësia e Gjermanisë do të kufizohet në 190 miliardë euro".
Banka më e madhe e Gjermanisë redukton aktivitetin e saj në Bashkimin Evropian dhe e aktivizon
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë sot do të nxjerrë verdiktin për kërkesën e 40 mijë banorëve të vendit, të cilët duan të njohin si të paligjshëm fillimin e mekanizmit të stabilizimit evropian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
18
19
22
23
24
25
27
28
29
30