×
Ekonomia Shtator 2012
Organizatës Botërore e Tregtisë ditën e premte përkeqësoi parashikimin për rritjen e tregtisë botërore nga 3.7% në 2.5% për këtë vit.
Qeveria e Rusisë në vjeshtë mund të marrë vensimin për kufizimin e eksportetit të drithërave.
Në Forumin Ndërkombëtar të Investimeve të hapur sot në qytetin e Rusisë Soçi u paraqitën projekte të mëdha në sektorin e energjitikës dhe atë të transportit.
Presidenti i SHBA Barack Obama ka ndërmend të paraqesë sot një ankesë kund
Mekanizmi i vetëm i mbikëqyrës do të fillojë punën më 1 janar 2013. Për këtë flitet në projektin e sistemit të ri mbikombëtar të mbikëqyrjes bankare të publikuar sot nga Komisioni Evropian.
Fondi i zhvillimit të mjeteve aktive i Greqisë përcaktoi 40 ishuj të pabanuar, t
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë miratoi pjesëmarrjen e vendit në Mekanizmin e Stabilizimit Evropian (MSE), me kusht që "përgjegjësia e Gjermanisë do të kufizohet në 190 miliardë euro".
Banka më e madhe e Gjermanisë redukton aktivitetin e saj në Bashkimin Evropian dhe e aktivizon
Gjykata Kushtetuese e Gjermanisë sot do të nxjerrë verdiktin për kërkesën e 40 mijë banorëve të vendit, të cilët duan të njohin si të paligjshëm fillimin e mekanizmit të stabilizimit evropian.
Kryeministri i Spanjës Mariano Rajoy deklaroi se ai nuk do të nënshkruajë paketën e ndihmës financiare, e cila ofrohet nga Bashkimi Evropian dhe kërkon shkurtime të shpenzimeve të buxhetit, në veçanti, reduktimin e pensioneve.
Presidenti i Francës François Hollande deklaroi mbi rishikimin e çështjes së reduktimit
Ministria e Zhvillimit Ekonomik e Rusisë druhet se Gazprom mund të humbasë pozicionin e tij udhëheqës në tregun ndërkombëtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
18
19
22
23
24
25
27
28
29
30