×
Ekonomia 27 qershor 2012
Kancelarja gjermane Angela Merkel deklaroi se nuk do të tolerojë një situatë të till
Qeveria e Republikës Serbe brenda kufijve të Bosnjës dhe Hercegovinës i dha
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
5
9
10
11
16
17
23
24
30