×
Ekonomia 17 shkurt 2012
Në vitin 2011 vëllimi i eksportit të armëve ruse përbëri më shumë se 13 miliardë dollarë. Zëri bazë i eksportit ishte teknika e aviacionit.
Fjalë bëhet për çmimet e kontratave afatgjata, në lidhje me kushtet e të cilave “Gazprom” i bëri disa lëshime një sërë kompanive evropiane. Ndër to janë kompania franceze GDF Suez, kompania gjermane Wingas, ajo sllovake SPP dhe turke Botas.
Irani bleu më shumë se gjysmë milion ton grurë këtë javë, njofton Agjencia Reuters me referim tek disa burime të mirëinformuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
9
11
12
15
16
18
19
23
24
25
26
27