×
Ekonomia 10 shkurt 2012
India është e gatshme për ti ofruar Iranit një sasi të madhe gruri dhe produktesh të tjera ushqimore, pavarësisht nga sanksionet e Perëndimit. Për këtë njoftoi Zëvendësministri i Tregtisë i Indisë Rahul Khullar.
Ministrat e financave të vendeve të zonës së euros i shtynë Greqisë
Një platformë për debate midis dy kandidatëve për presidencën
Banka e Bjellorusisë emetoi dhe lëshoi në qarkullim kartmonedhën e re me vlerë prej 200 mijë rubla bjelloruse (rreth 24 $). Deri tani kartmonedha më e madhe në Republikë ka qenë ajo me vlerë 100 mijë rubla bjelloruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
9
11
12
15
16
18
19
23
24
25
26
27