×
Ekonomia 19 janar 2012
Koncerni rus “Gazprom” uli çmimet e gazit natyror për 5 kompani evropiane. Sipas mendimit
Bankat ruse, në bazë të rezultateve të vitit 2011, kanë arritur të nxjerrin
Një nga prodhuesit më të njohur botërorë të fotoaparatëve dhe filmave Kodak paraqiti deklaratën për falimentim.
falimentim, Kodak
Rusia po vazhdon të reduktojë investimet e veta në letrat me vlerë të SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
20
21
22
23
28
29