×
Ekonomia 13 janar 2012
Rrjeti amerikan i fast food “McDonald’s” zgjati për 8 vjet kontratën për sponsorizimin e Lojrave Olimpike.
Çmimet e produkteve ushqimore në vitin 2011 në Moskë u rritën me 3.7
Sipas vlerësimit të hartuar nga Organizata joqeveritare amerikane “Heritage Foundation”, në treshen e vendeve të botës me sistem më të lirë ekonomik hynë Hong Kongu, Singapori dhe Australia.
Rezervat ndërkombëtare të Rusisë në vitin 2011 u rritën 4% dhe arritën shumën 499 miliardë $, njoftoi të enjten Banka e Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
20
21
22
23
28
29