×
Ekonomia 10 janar 2012
Për herë të parë në dhjetë vitet e fundit u evidentua r
Bankierët komentojnë sot në mënyrë mjaft aktive rezultatet e takimit të Nicolas Sarkozy dhe Angela Merkel.
Inflacioni në Bjellorusi në vitin 2011 arriti treguesin rekord - 109%, sipas të dhënave t
Kompania “Rolls Royce” ka ndërmend të zhvillojë biznesin e vet në Rusi.
industria, automobilat, Rolls Royce
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
20
21
22
23
28
29