×
Ekonomia 19 dhjetor 2011
Sot kompania dërgoi deklaratën përkatëse në Gjykatën e
Kompania “Rrugët Hekurudhore të Rusisë” i porositi kompanisë gjermane “Siemens” edhe 8 trena të tjerë me shpejtësi të lartë “Sapsan” për 297 milionë euro.
treni, hekurudha, Sapsan
A do të hidhet ekonomia globale mbrapsht, në epokën e “Depresionit të Madh
Veterinerët rusë kanë qenë me vizita verifikimi në 13 ndërmarrje austriake, që merren me prodhimin e mishit të derrit, të lopës, të shpendëve, produkteve të gatshme të mishit dhe qumështit.
Në hidrocentralin Sajano-Shushenskaja (Siberi jugore) u vu në shfrytëzim një hidro-agregat i ri. Në ceremoninë e lançimit të tij ishte i pranishëm edhe Kryeministri rus Vladimir Putin.
Çmimi i arit do të bjerë ndjeshëm në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm. Sipas mendimit të ekspertëve, ai do të ulet nën treguesin 1500 $ për Troy ons.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
6
10
11
15
17
18
24
25
29
31