×
Ekonomia 8 dhjetor 2011
Shitjet e automobilave të lehtë dhe automjeteve të lehta komerciale në Rusi në vitin
Deri në vitin 2020 nxjerrja e gazit natyror në shelfin rus mund të rritet deri n
Paratë gjermane i duan të gjithë, pa mbështetjen e Gjermanisë eurozona do t
Uzina më e madhe në botë për prodhimin e litium-jon akumulatorëve (baterive) të fuqishëm u hap në rajonin Novosibirsk (Siberi).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
6
10
11
15
17
18
24
25
29
31