×
Ekonomia 17 gusht 2011
“Alfa-Bank” i refuzuan regjistrimin e markës në Mbretërinë e Bashkuar për shkak të ekzistencës së markës tashmë të patentuar Alpha, e cila është në pronësi të një banke greke.
Britania e Madhe, Alfa Bank
Kompania ajrore skandinave SAS AB ka siguruar në tremujorin e dytë të vitit 2011 fitimin m
fitime, kompani ajrore, SAS, Skandinavia
Ekonomia botërore po përballet aktualisht me një situatë krejtësisht paradoksale: normat e ulëta të interesit në SHBA u kombinuan me ritmet e ulëta të rritjes së ekonomisë amerikane.
Qeveria e Venezuelës planifikon të transferojë brenda 2 muajve rezervat valutore ndërkombëtare në Rusi, Kinë dhe Brazil, duke i tërhequr ato nga bankat e Evropës dhe SHBA, njoftoi në vigjilje Deputeti i Parlamentit të Venezuelës Julio Montoya.
Korporata e Bashkuar Ruse e Ndërtuesve të Aeroplanëve në kuadër t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
4
7
13
14
20
21
24
27
28