×
Ekonomia 11 gusht 2011
Në Rusi përfundoi procesi i krijimit të Agjencisë së Iniciativave Strategjike (AIS), deklaroi Kryeministri Vladimir Putin.
Të enjten indeksi MISEX ra me 4,74%, kurse indeksi RTS me 4,33%. Ekspertët shpresojn
Vëllimi i rezervave ndërkombëtare të Federatës Ruse u rrit në vitin 2011 me 58,3 miliardë dhe arriti në fillim të gushtit shumën 537,7 miliardë $ - treguesin maksimal që nga tetori i vitit 2008.
Tregjet botërore po tentojnë të rivendosin ekuilibrin duke u përpjekur të gjejn
Me kolapsin e dytë për tri ditët e fundit përfundoi të mërkurën punën e vet tregu i aksioneve i SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
4
7
13
14
20
21
24
27
28