×
Ekonomia 5 gusht 2011
Ministria e Ekonomisë e Rusisë nuk parashikon përsëritje të krizës së vitit 2008.
Bursat e Azisë e përfunduan javën me rënie drastike për shkak të shqetësimit të lidhur me parashikimin e rënies së eknomisë botërore.
Sberbank i Rusisë dhe “Deutsche bank” do ti japin një hua të përbashkët prej 2 miliardë $ një prej ndërmarrjeve kryesore në Bjellorusi - “Belaruskalij”, njoftoi Kreu i Sberbank Herman Gref.
Rusia fitoi të drejtën për zhvillimin e kërkimeve gjeologjike në Oqeanin Botëror.
Me rënien rekord të kuotimeve përfundoi të enjten tregtimi në bursat e aksioneve të SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
4
7
13
14
20
21
24
27
28