×
Ekonomia 8 korrik 2011
Çmimi i sistemit të microblogging të Internetit që po zhvillohet me shpejtësi t
Qëllim kryesor i bashkimit të aseteve të kompanive “Gazprom” dhe “Renova” është dalja e kompanisë që po krijohet në tregjet ndërkombëtare dhe ruse dhe tërheqja e investitorëve të rinj.
Kryetari i qeverisë së Federatës Ruse ndodhet sot me një vizitë pune në Shën Petersburg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31