×
Ekonomia 7 korrik 2011
Automobili “Hyundai Solaris” vendosi një rekord absolut shitje në tregun rus të automobilave. Në muajin qershor u shitën më shumë se 10.800 automjete të këtij modeli.
Gjeorgjia nuk është aspak e interesuar për të penguar hyrjen e Rusisë n
Kreu i kompanisë ruse “Gazprom” Aleksei Miller dhe Kryetari i Bordit të drejtorëve të grupit të kompanive “Renova” Viktor Vekselberg nënshkruan marrëveshjen e qëllimit, e cila parashikon bashkimin e aseteve të kompanive në industrinë e energjisë elektrike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31