×
Ekonomia 4 korrik 2011
Moldavia planifikon të rrisë vëllimet e eksporteve të prodhimeve bujqësore në Rusi.
Siç njoftoi Ministri i Industrisë dhe Tregtisë të Federatës Ruse Viktor Hristenko, dikasteri
Të frikësuara nga avaria që ndodhi në elektrostacionin atomit japonez “Fukushima-1”, vendet evropiane - Gjermania, Italia dhe Zvicra - vendosën të heqin dorë nga përdorimi i energjetikës atomike në favor të një burimi tjetër alternativ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31