×
Ekonomia 21 mars 2011
Në Amsterdam hapet sot ekspozita e 25-të ndërkombatare dhe konferenca e specialistëve t
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin shpreson, se vendi do të dalë në nivelin e GDP-s
GDP,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30