×
Ekonomia 14 mars 2011
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev paraqiti për shqyrtim në Dumën Shtetërore marrëveshjen mbi rregullin e transferimit të mjeteve financiare (zhvendosjen) nëpërmjet kufirit të Bashkimit Doganor (Rusi-Bjellorusi-Kazakistan).
Kongresi i parë rus i naftës do të hapet në Moskë. Ai do
Vladimir Putin mbërriti në Tomsk (Siberia Perëndimore), ku do të zhvillojë një mbledhje mbi punën në zonat e veçanta ekonomike, parqet teknike dhe qytezat shkencore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30