×
Ekonomia 21 janar 2011
Agjencia ndërkombëtare e rejtingëve Fich do të rrisë për këtë vit rejtingun e Rusisë, në qoftë se ekonomia do të vazhdojë të rritet, kurse deficiti i buxhetit dhe hapat e inflacionit do të mbeten nën kontroll.
Dimitri Medvediev do të jetë rapotues kryesor në Forumin Ekonomik Botëror (FEB) në Davos.
Rusia do të marrë pjesë për të 17-tën herë në Ekspozitën Ndërkombëtare “Java e gjelbër” në Berlin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30