×
Ekonomia 20 janar 2011
Më 20 janar u zhvilluan negociatat e kryeministrave rus dhe bjellorus, përkatësisht Vladimir Putin
Bjellorusia do të marrë nga Federata Ruse në sektorin e naftës subvencione me me
Rusia dhe Turqia kanë ndërmend të rrisin qarkullimin tregtar midis tyre gjatë vitit n
Në kryeqytetin gjerman të enjten hapet një nga ekspozitat më të mëdha
Kompania investuese amerikane “General Atlantic” do të blejë 20% të aksioneve të “Laboratorit rus të Kasperskit”, i cili merret me garantimin e sigurisë kompjuterike. Shuma e marrëveshjes nuk bëhet publike nga palët nënshkruese të saj.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin do të zhvillojë sot në Moskë negociata me homologun
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30