×
Ekonomia 19 janar 2011
Presidenti i Rusisë Dimitri Medevdiev do të hapë sesionin e parë plenar të Forumit Ekonomik Botëror (FEB), i cili do të zhvillohet nga 26 deri në 30 janar në Davosin suedez.
Në faqen e Internetit të FBE filloi grumbullimi i pyetjeve, të cilave do tu përgjigjet Presidenti i Rusisë Dimitri Medevdiev, duke hapur Forumin Ekonomik Botëror (FEB). Liderit rus mund ti bëhen pyetje në faqen e Internetit të forumit me adresë http://wef.ch/Ask DmitriMedvedev.
“Pavarësisht nga të gjitha rreziqet ekzistuese, aktualisht mund të thuhet se projekti “Nabucco” kaloi nga etapa e bisedimeve mitike tek etapa e realizimit.
Marrëveshja midis “Rosneft” dhe kompanisë britanike British Petroleum  mund të nxisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30