×
Ekonomia 13 janar 2011
“Korridori jugor i gazit” është problem i Europës dhe jo i Rusisë
130 miliardë $ ose pothuajse 5% e GDP botërore përbënë humbjet financiare  në botë si rezultat i fatkeqësive natyrore në vitin 2010.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30