×
Ekonomia 6 janar 2011
Franca, e cila kryeson aktualisht në “njëzetëshe”, do të ndë
Nëpër fundin e Detit Balltik u shtrua tashmë 70% e tubacionit të degës së parë të gazsjellësit “Nord Stream” (“Rryma Veriore”), njoftoi të enjten në qytetin verior gjerman Lubmin Drejtuesi i projektit të konsorciumit “Nord Stream” Georg Novak.
Problemet e tregut ushqimor botëror duhet të jenë prioritare në rendin e ditë
Drejtuesit e kompanive daneze parashikojnë rritjen e tregjeve të vendeve të BRIK-ut - Brazilit, Rusisë, Indisë dhe Kinës dhe jo të SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30