×
Ekonomia 5 janar 2011
Kryetari i Komisionit Europian Jose Manuel Barroso dhe Komisioneri i BE për Energjetikën Gunter Ettinger javën e ardhshme do të vizitojnë Azerbajxhanin dhe Turkmeninë me qëllim të diskutimit të projektit të gazsjellësit "Nabucco".
Çmimet e larta të naftës kërcënojnë procesin e daljes së ekonomisë botërore nga kriza. Për këtë deklaroi krye/ekonomisti  i Agjencisë Energjetike Ndërkombëtare Fatih Birol.
Gjatë gjithë vitit 2010 bota ka vërejtur kundërqëndrimin valutor midis Amerikës dhe Kinës. Uashingtoni ka kohë që nuk e ka ndërmarrë kurs për nënvleftësimin e juanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
22
23
25
26
29
30