×
Ekonomia 5 gusht 2010
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin në mbledhjen e presidiumit të qeverisë në Moskë mbështeti propozimin për vendosjen e ndalimit të përkohshëm ndaj eksportit të drithit dhe llojeve të tjera të produkteve bujqësore.
Kompania Nord Stream nxorri nga deti në bregun rus, në limanin Portovaja, degën e dytë të gazsjellësit "Nord Stream", i cili do të kalojë nëpër fundin e Detit Balltik nga Rusia deri në Gjermani, njofton Agjencia RIA Lajmet.
Ekonomia e Rusisë në muajin korrik vazhdoi të rritet për të pestin muaj
Fjuçersat për grurin u shtrenjtuan deri në nivelin rekord për 23 muaj për shkak të druajtjeve të lidhura me logjikën se thatësira në Rusi mund të shkaktojë reduktimin e eksportit.
Investimet e drejtpërdrejta në ekonominë e Rusisë në gjashtëmujorin e par
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
2
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31